CEA MAI BUNA TEHNOLOGIE PENTRU SOLUTII DE TRAFIC INTENS

Pardoseli
Epoxidice &
Poliuretanice

Ce trebuie sa stim

Datorita aspectului deosebit al rezistentei mecanice si chimice mari si a usurintei de intretinere/curatare, pardoselile epoxidice/poliuretanice pot fi utilizate cu succes la aplicari pe suprafete ce pot fi supuse la solicitari diverse, fiind o solutie recomandata pentru: spatii de birouri, spatii comerciale, show-room-uri, Mall-uri, depozite, hale industriale cu trafic greu, in industria alimentara, industria chimica, electronica, farmaceutica, garaje si spatii de parcare, pardoseli exterioare.

SOLUTII PROFESIONALE PENTRU UTILIZATORI INDUSTRIALI SI CASNICI

Pardoseli
Epoxidice.
Poliuretanice. Elicopterizate.

Cu multiple solutii de design

Protectia suprafetelor cu rasini epoxidice/poliuretanice reduce costurile pe metru patrat, durata lucrarilor si confera un aspect deosebit suprafetelor, avand in plus si rezistenta chimica si mecanica sporita.

Pardoselile epoxidice sunt impermeabile si foarte rezistente iar cand sunt instalate corespunzator, podeaua epoxidica poate servi cel putin 15 ani vechime, fara a-si schimba culoarea.

PARDOSELI EPOXY

Sisteme Epoxy

Pardoselile epoxidice, adică pardoselile pe bază de rășină epoxidică, sunt extrem de rezistente, personalizabile și durabile. Rășina epoxidică se utilizează în general ca material de etanșare pentru podelele din beton. Pardoselile din rășină epoxidică pot fi utilizate pentru podele și pereți .

In  echipa ArkManagement Concept nu exista limitari cand vine vorba de proiectare,desing, implementare pentru tot ce tine de rasina epoxidica atat decorativa cat si industriala

PARDOSELI POLIURETANICE

Sisteme poliuretanice

Sistemul poliuretanic pentru pardoseli este format din produse bicomponente, fara solventi, special create pentru uz profesional. Aceste produse au la baza polioli care prin reactie chimica cu izocianati aromatici creaza pelicule dure, cu aspect estetic deosebit, si rezistenta la trafic moderat si intens. Elasticitatea ridicată a poliuretanului și rezistența sa sporită la abraziune conferă pardoselilor poliuretanice capacitatea de a-și păstra nealterat luciul, aspectul de nou, chiar și atunci când întră în contact cu materiale abrazive precum sticla, nisipul sau cimentul.

PARDOSELI ELICOPTERIZATE

Pardoseli elicopterizate

Pardoselile din beton elicopterizat sunt cea mai buna solutie din punct de vedere practic si estetic ce vizeaza zona industriala. Datorita proprietatilor foarte bune, pretului accesibil si timpului scurt necesar pentru efectuarea lucrarii, betonul elicopterizat reprezinta o alegere optima pentru numeroase aplicatii si proiecte. Adresabilitatea acestor tipuri de pardoseli este nelimitata: benzinarii, hale de productie, depozite, spalatorii, centre logistice, etc.

Solutii alternative
Interior si Exterior
ALTERNATIVE PRACTICE PENTRU PAVAJE DE INTERIOR SI EXTERIOR

BETON AMPRENTAT

Betonul amprentat foloseste matrite si coloranti pentru a da diferite aspecte betonului. Spre deosebire de sistemul clasic de pavaj, cel cu beton amprentat nu se aplica dala cu dala. Se toarna o placa monolitica de beton dupa care se aplica coloranti si matrita de beton amprentat aleasa. Betonul amprentat este utilizat pentru a pava:

Zone pietonale:
trotuare, alei, bulevarde

Parcari si platforme comerciale

Piscine sau amenajari peisagistice

Suprafete verticale:
pereti, garduri

Spatii interioare:
restaurante, supermarketuri

Zone si amenajari sportive

Hai sa vorbim despre proiectul tau

Când ne alegeti pentru derularea proiectelor dumneavoastra, știți că obțineți profesioniști cu înaltă calificare, care au expertiza și experiența pentru a vă asigura că proiectele dumneavoastra sunt realizate la standarde inalte de calitate.