Despre pardoseli

Pardoseala elicopterizata este potrivita pentru realizarea pardoselilor la hale industriale, parcari supermarketuri / mall-uri, silozuri, benzinarii, spalatorii de masini, hale, depozite etc. precum si a suprafetelor care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur de beton rezistent la factorilor mecanici, chimici, climaterici etc. Betonul elicopterizat este o pardoseala industriala pe baza de ciment granolitic de inalta rezistenta compus din aditivi speciali si pigmenti(silicati), care se aplica peste betonul proaspat, formand astfel un strat monolitic rezistent la factorii de uzura.

PARDOSELILE INDUSTRIALE din RASINA EPOXIDICA se realizeaza pentru suprafete unde este necesara rezistenta mecanica, chimica, durabilitate, igiena, impermiabilitate si totul la un nivel estetic. Astfel, pardoselile industriale din rasina epoxidica pot fi folosite in industria alimentara, chimica farmaceutica, metalurgica, hymermarket-uri, spitale etc.

Utilizare pardoseli din rasina epoxidica:
- centre comerciale, saloane de infrumusetare, hypermarket-uri, parcari, rampe de acces, service-uri auto, spalatorii etc.
- industria chimica, spitale, cabinete medicale, farmacii, fabrici etc.
- industria alimentara: brutarii, abatoare, camere frigorifice, fabrici de lactate, magazine alimentare, cofetarii, patiserii etc.

Avantaje:
- rezistenta mecanica ridicata, impermiabilitate, rezistenta chimica
- antiderapant, igienic, durabil
- estetic

Asadar, rezultatul este o pardoseala ce nu genereaza praf si este rezistenta la apa, uleiuri si/sau grasimi.

Cele mai folosite materiale si metode pentru stratul de uzura suplimentar sunt:
- strat de uzura, durificat prin elicopterizarea betonului, cu cuart (beton granolitic pe baza de siliciu)
- strat de uzura, durificat prin elicopterizarea betonului, fara cuart
- pelicula de rasina epoxidica sau poliuretanica